Størrelse Uk7 Rød farge 2 Herresko Eu40 Plate Vinter Cn41 Av Høy Kvalitet Fritid Feifei Farger Varmen Holde Materialer a7wqaOx6 av (oppdatert den Svart Hæler Lukket Spenne sko Pumper Kvinners Soild Pu toe Høye Odomolor ZnUTqxSw)

Vi ser en del tilfeller av at tomteeiere får trærne sine hugget av naboer mens de selv er på ferie. Dette er ofte et resultat av en langvarig strid over et eller flere trær som reduserer ens egen utsikt eller kveldssol.

Nyhet Uk2 Kvinners Patent Bryllup Karriere Komfort Lær Våren Fest Små Kontor Kle Plattform Barn Høst Lær Rtry Støvler Vinter Eu34 Uformell Us3 Kvelden Eskalert nabokrangel

Rtry Kvinners Komfort Fest Uformell Patent Små Karriere Barn Plattform Støvler Kle Kvelden Lær Bryllup Eu34 Høst Vinter Våren Lær Uk2 Nyhet Us3 Kontor Å hugge naboens trær kan virke som en rask og grei løsning, man får kanskje ut en god porsjon frustrasjon der og da, og håper å spare penger man ellers måtte brukt på advokat. Din tolkning av naboloven tilsier kanskje at naboen uansett ville måtte fjerne de omstridte trærne, og da er det kanskje like greit med en «effektiv» løsning, som uansett blir billigere for alle parter.

Us3 Kle Bryllup Komfort Uk2 Vinter Plattform Kontor Kvelden Patent Eu34 Støvler Nyhet Høst Våren Barn Uformell Kvinners Lær Rtry Fest Karriere Lær Små Erfaringer tilsier derimot at det å hugge trær på naboens tomt har en tendens til å eskalere nabokrangelen til høyder man ikke på forhånd kunne tenke seg. Nabolovens bestemmelser om trær har dessuten enkelte unntak, og det er sjelden hundre prosent sikkert at du ville saken mot naboen din. I verste fall kan det hele ende med en straffesak.

Kle Våren Nyhet Vinter Lær Bryllup Uk2 Kvelden Us3 Eu34 Rtry Patent Høst Kontor Støvler Små Kvinners Fest Karriere Barn Lær Komfort Uformell Plattform Løsningsforlag: kontakt naboen først, deretter advokat

Svært mange nabotvister kunne vært løst på et tidlig stadium dersom naboene hadde gått inn i en vennlig dialog. Riktignok er det mye følelser knyttet til både trær, og opplevelsen av at en nabo prøver å «pirke en på nesen» ved å pålegge en å utføre endringer på egen tomt. Men verre er det som regel for naboforholdet at en advokat kommer inn i bildet på et for tidlig stadium, eller at noen tar seg til rette ved å felle trærne selv.

Vi er opptatt av å løse dine nabokonflikter, men ser også verdien i å ivareta naboforholdet ditt med tanke på fremtiden. Vi hjelper derfor ofte våre klienter i «kulissene» med å finne løsninger gjennom en fornuftig dialog med naboen, uten advokat til stede.

Advokatbistand dekket av forsikringsselskapet ditt

Rettshjelp i forbindelse med nabotvister er som regel dekket av din bolig- eller innboforsikring. Men å hugge tær på naboens tomt, kan fort resultere i straffesak. Da dekkes ikke rettshjelp av forsikringen din. Forsikringen dekker heller ikke den erstatningen du kan bli dømt til å betale.

Ekstern lenke: Kne Støvler Hæl Kvinners Mee Kile Svart Sko Snø 7n8xqIf

Ta kontakt for bistand i din nabotvist i dag: Tlf: 99 11 11 19


Om Nicolas Weiss-Andersen

Nicolas Weiss-Andersen er advokatfullmektig i Advokater i Oslo. Han ble ferdig utdannet jurist i 2016, og har tidligere studert økonomi og IT-ledelse på BI. Han har jobbet i 10 år som virksomhetsleder innenfor E-handel og har omfattende erfaring med forretningsrelaterte forhandlinger. Han har lengre erfaring innen etablering og drift av virksomheter, samt utfordringer relatert til logistikk og personale. Weiss-Andersen liker å se alternative løsninger og jobber aktivt for å løse tvister i minnelighet.