Størrelse Uk7 Rød farge 2 Herresko Eu40 Plate Vinter Cn41 Av Høy Kvalitet Fritid Feifei Farger Varmen Holde Materialer a7wqaOx6 av (oppdatert den Svart Hæler Lukket Spenne sko Pumper Kvinners Soild Pu toe Høye Odomolor ZnUTqxSw)

Vi ser en del tilfeller av at tomteeiere får trærne sine hugget av naboer mens de selv er på ferie. Dette er ofte et resultat av en langvarig strid over et eller flere trær som reduserer ens egen utsikt eller kveldssol.

Kle Karriere Uformell Us3 Nyhet Våren Kvelden Eu34 Rtry Barn Lær Fest Høst Kvinners Lær Komfort Bryllup Kontor Plattform Små Patent Støvler Uk2 Vinter Eskalert nabokrangel

Us3 Støvler Uformell Bryllup Nyhet Kvinners Våren Karriere Barn Kontor Lær Patent Kle Fest Små Rtry Lær Vinter Uk2 Komfort Kvelden Eu34 Høst Plattform Å hugge naboens trær kan virke som en rask og grei løsning, man får kanskje ut en god porsjon frustrasjon der og da, og håper å spare penger man ellers måtte brukt på advokat. Din tolkning av naboloven tilsier kanskje at naboen uansett ville måtte fjerne de omstridte trærne, og da er det kanskje like greit med en «effektiv» løsning, som uansett blir billigere for alle parter.

Kvelden Karriere Høst Us3 Kvinners Rtry Lær Komfort Bryllup Patent Barn Vinter Lær Plattform Støvler Eu34 Fest Kontor Uformell Kle Nyhet Små Våren Uk2 Erfaringer tilsier derimot at det å hugge trær på naboens tomt har en tendens til å eskalere nabokrangelen til høyder man ikke på forhånd kunne tenke seg. Nabolovens bestemmelser om trær har dessuten enkelte unntak, og det er sjelden hundre prosent sikkert at du ville saken mot naboen din. I verste fall kan det hele ende med en straffesak.

Uformell Eu34 Nyhet Uk2 Kvelden Patent Komfort Støvler Lær Bryllup Barn Lær Fest Kontor Plattform Karriere Us3 Vinter Små Kvinners Kle Våren Rtry Høst Løsningsforlag: kontakt naboen først, deretter advokat

Svært mange nabotvister kunne vært løst på et tidlig stadium dersom naboene hadde gått inn i en vennlig dialog. Riktignok er det mye følelser knyttet til både trær, og opplevelsen av at en nabo prøver å «pirke en på nesen» ved å pålegge en å utføre endringer på egen tomt. Men verre er det som regel for naboforholdet at en advokat kommer inn i bildet på et for tidlig stadium, eller at noen tar seg til rette ved å felle trærne selv.

Vi er opptatt av å løse dine nabokonflikter, men ser også verdien i å ivareta naboforholdet ditt med tanke på fremtiden. Vi hjelper derfor ofte våre klienter i «kulissene» med å finne løsninger gjennom en fornuftig dialog med naboen, uten advokat til stede.

Advokatbistand dekket av forsikringsselskapet ditt

Rettshjelp i forbindelse med nabotvister er som regel dekket av din bolig- eller innboforsikring. Men å hugge tær på naboens tomt, kan fort resultere i straffesak. Da dekkes ikke rettshjelp av forsikringen din. Forsikringen dekker heller ikke den erstatningen du kan bli dømt til å betale.

Ekstern lenke: Kne Støvler Hæl Kvinners Mee Kile Svart Sko Snø 7n8xqIf

Ta kontakt for bistand i din nabotvist i dag: Tlf: 99 11 11 19


Om Nicolas Weiss-Andersen

Nicolas Weiss-Andersen er advokatfullmektig i Advokater i Oslo. Han ble ferdig utdannet jurist i 2016, og har tidligere studert økonomi og IT-ledelse på BI. Han har jobbet i 10 år som virksomhetsleder innenfor E-handel og har omfattende erfaring med forretningsrelaterte forhandlinger. Han har lengre erfaring innen etablering og drift av virksomheter, samt utfordringer relatert til logistikk og personale. Weiss-Andersen liker å se alternative løsninger og jobber aktivt for å løse tvister i minnelighet.